Fokus

Emocionon Fatmir Sejdiu, tregon për herë të parë amanetin që la ish-presidenti Ibrahim Rugova për Kosovën “Ishte tepër e dhimbshme dhe isha vetëm me të..”

Autori: Gazeta inFokus 19:08 | 17 February 2024

Presidenti Ibrahim Rugova i la një amanet të rëndësishëm që ai u mundua të vazhdojë në gjithë karrierën e tij politike.

Fatmir Sejdiu në Podcast me Shkelzen Dakaj ka thënë se para vdekjes Rugova i la amanet që të ruajë raportet miqësore me të fuqishmit me ata që e ndihmuan Kosovën.

“Ka lënë mesazhe edhe në formë të shkruar në librin e tij. Ka mesazhe që ka lënë edhe personale. Ajo që është e rëndësishme ëshë miqësia me të fuqishmit në kuptimin pozitiv ta zëmë miqësia me Amerikën edhe nuk është mirë në një formë që të ketë ngatërresa në mes të fuqishmëve që e ndihmojnë Kosovën.

-Advertisement-

Sejdiu ka thënë që një mënyrë tjetër e tij ka qenë se nuk ka hyrë në konfiflkte për qasjen që mund të kenë të tjerët ndaj tij.

Ndiqni rrëfimin e plotë të Fatmir Sejdiut:

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI

Të tjera