Shëndetësi

Duroi 20 vite dhimbje të tmerrshme barku, mjekët u shokuan nga ajo që i nxorën kur e bënë operacion

Autori: Gazeta inFokus 11:14 | 16 May 2017

Një grua nga Watford, Britani, iu nënshtrua 20 vite më parë një operacioni për heqjen e dhjamit të tepërt, por që atëherë ka vuajtur nga një dhimbje e tmerrshme barku.

Përgjegjës për dhembjet e saj ka qenë një shirit 11 cm i gjatë i vendosur në zorrë që shërbente për ndalimin e lëngjeve të tepërta dhe nuk ishte tretur që nga vitit 1994.

Për neglizhencën e mjekëve, paaftësinë për ta zgjidhur rastin dhe mundimet që përjetoj

për një kohë shumë të gjatë, ajo ka përtuar kompensim të pesështë.

Ata e kishin bindur se dhimbjet ishin normale por që fjala e tyre e gabuar bëri që ajo të vuante për 20 vite.

Përtej ZBRITJEVE në Viva Fresh Store!

Të tjera