Lajme

Agjencia për Informim dhe Privatësi qorton ndërmarrjet publike

Autori: Gazeta inFokus 20:29 | 30 September 2022

Thirrjet në respektim të lirisë së informimit, Agjencia për Informim dhe Privatësi, nuk i ndali as 4 ditë pas datës zyrtare kur u shënua.

Ky institucion duket se e mori fort seriozisht këtë ‘festë’ meqë është në ditën e 5-të kur po mban ligjërime për transparencë.

Kësaj radhe ishin ndërmarrjet publike ato që këtë fushë nuk e kryen punën si duhet . Këtë e treguan ankesat e qytetareve që sipas AIP ishin 10.

E para për nga ankesat prin KRU “Prishtina”, që u pasua nga ‘Prishtina Parking’ e KEK.

Të tjera