Lajme

AAK kërkon largimin e menjëhershëm të taksës prej 5 euro

Autori: Gazeta inFokus 10:55 | 16 July 2021

Shefi i grupit parlamentar të AAK, Besnik Tahiri ka quajtur vendimin e Qeverisë për taksën 5 euro të kundërligjshëm.

Madje Besnik Tahiri thotë se përgjithësi penale institucionale dhe për qeverisje ka vetëm Ministri e jo edhe zëvendësministri Hysen Durmishi.

Lexo edhe:

Skandal: Liburn Aliu shpërfilli zyrën ligjore, këto janë faktet se si kundërligjshëm u dha tenderi për ”tiketat ngjitëse”

AAK, kërkon të largohet kjo taksë menjëherë për të mos rënduar jetën e qytetarëve.

Lexo edhe:

Shabani i quan të pavërteta deklaratat e Durmishit për taksën prej 5 euro: Çfarë zori pate me nënshkru?

“Kjo qeveri ka ardhur në pushtet jo duke proklamu taksa, proklamu tatime, por duke  kërkuar barazi. Vendimi i taksës për qytetarët e Kosovës, për të paguar 5 euro është thjesht i kundërligjshëm është nënshkruar kundërshtim me rregulloren e qeverisë. Ne kërkojmë nga ju të largoni këtë taksë menjëherë dhe të mos ndodh me taksa të tilla të pasurohen individë dhe të rëndohet jeta e qytetarëve”, tha ai /Gazeta Infokus/

Të tjera