Auto&Tech

18 edicionet speciale të BMW M3 dhe M4 të cilat nxirren në treg (FOTO)

Autori: Gazeta inFokus 12:00 | 02 May 2017

Edicionet M nga BMW janë versionet më sportive që ofron ky prodhues.

Por, BMW edhe përbrenda versionit M ka disa edicione të veçanta të cilat nxirren në treg, transmeton Express. Në vazhdim gjeni 18 edicionet speciale të modeleve BMW M3 dhe M4.

 

1. 1988: BMW M3 Evolution

2. 1990: BMW M3 Sport Evolution

3. 1995: BMW M3 GT

4. 1993: BMW M3 GT-R

5. 2000: BMW M3 Touring

6. 2001: BMW M3 GTR

7. 2003: BMW M3 CSL

8. 2005: BMW M3 CS

9. 2010: BMW M3 GTS

10. 2011: BMW M3 Pickup

11. 2011: BMW M3 CRT

12. 2012: BMW DTM Champion Edition

13. 2016: BMW M3 Competition

14. 2016: BMW M3 ’30 Jahre’

15. 2016: BMW M4 GTS

16. 2016: BMW M4 Competition Sport

17. 2016: BMW M4 DTM Champion Edition

18. 2017: BMW M4 CS

Etiketa:
Rritje e frikshme e kërkesave për kompensim të dëmeve të lehta

Të tjera