Fun & Video

Vazhdon traditën e letrave për shkollë, kreativitet i përsosur

Autori: Gazeta inFokus 14:46 | 11 October 2017

Kur Andre Guerra kishte shkuar në shkollë, nëna gjithmonë i shkruante letra që t’i merrte me vete bashkë me ushqim, shkruan lajmi.net

Pastaj, Andre e përcolli këtë traditë tek fëmijët në mënyrë shumë kreative.

Fëmija i Guerras ishte në Kindergarten dhe më poshtë do të shihni dhjetë ditët e para të shkollës.

-Advertisement-

I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!I Make Lunchbox Doodles For My Son Everyday For School. Here Is The First 12 Days!

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Për Festën e Bajramit, ZBRITJE deri n’KUPË t’QIELLIT!

Të tjera