Lajme

Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Autori: Gazeta inFokus 15:09 | 01 December 2023

𝐏ë𝐫 𝐝𝐢𝐭ë𝐥𝐢𝐧𝐝𝐣𝐞𝐧 𝟐𝟎-𝐭ë, Viva Fresh Store ka lansuar super kampanjën e fuqishme në gjithë rrjetin e marketeve në krejt Kosovën! Gjatë këtyre DITËVE, thyhet REKORDI i zbritjeve! Festa e madhe tashmë ka filluar… Ju presin më shuuumë se AKSION dhe më shuuumë se ZBRITJE, me një fjalë…sikur me ta FALË!

-Advertisement-

Nuk përfundon me kaq… Kjo ditëlindje vjen ekskluzivisht me shumë zbritje duke përfshirë: zbritje në produkte ushqimore dhe shtëpiake, produkte higjienike, në dekorime të ndryshme festive, veshmbathje si dhe shumë e shumë produkte të tjera!

Shfrytëzoni këtë mundësi UNIKE për kursime të mëdha, SEPSE, kjo vjen një herë në vit!


Viva Fresh Store

𝐏ë𝐫 𝟐𝟎 𝐯𝐢𝐭𝐞, 𝐋𝐈𝐃𝐄𝐑 𝐍Ë 𝐙𝐁𝐑𝐈𝐓𝐉𝐄!

Festojmë së bashku!

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
E treta e verteta, shpallet fituesi I trete I Lojes Shperblyese se Artmotion?

Të tjera