Lifestyle

Teknika e re e ushtrimeve, e cila ju garanton stomak të rrafshët! (video)

Autori: Gazeta inFokus 14:23 | 14 May 2017

Në qoftë se deri tani nuk keni pasur sukses duke provuar lloje të ndryshme të ushtrimeve si edhe dieta të cilën ia keni përshtatur zonave kritike, mbase është koha e duhur që të merrni guximin dhe të provoni diçka më ndryshe.

Këtë herë po ju sjellin teknikën më të re me të cilën janë ndarë të kënaqura damat në gjithë botën, transmeton Telegrafi.

Fjala është për një lloj diçka më ndryshe të ushtrimeve të njohura me emrin “vacuuming”, përkatësisht vakuum.

Ky lloj i ushtrimeve njëkohësisht është edhe mjaft i lehtë dhe relaksues, por edhe në mënyrë të shkëlqyeshme angazhon muskujt e pjesës së e poshtme të stomakut.

Është me rëndësi që ushtrimet t’i bëni me stomak të zbrazët, në mënyrë që të mundeni lehtë dhe thellë të merrni frymë, dhe sa më fuqishëm të shtrëngoni stomakun.

Provoni të mbani frymën 10 sekonda dhe ushtrimin bëjeni prej 10 deri në 15 përsëritje.

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Të tjera