Fun & Video

Stilolapsi “magjik”

Autori: Gazeta inFokus 11:08 | 16 May 2017

Ky stilolaps, i zbuluar së fundi arrin të bëjë “magji”.

Mjafton vetëm të percaktoni gjuhën që po shkruani dhe mund të shkruani të qetë, pasiqë ky stilolaps arrin të kapë gabimet tuaja në drejtshkrim!

 

Etiketa:
Marsi sjellë Magjinë në ETC

Të tjera