Kulturë

Shtëpia Botuese “Dukagjini” nis punën e furnizimit me tekste shkollore në tërë Kosovën

Autori: Gazeta inFokus 13:28 | 25 August 2023

Shtëpia Botuese “Dukagjini” ka njoftuar se ka përgatitur gjithë sasinë e nevojshme të teksteve shkollore për secilën lëndë e klasë.

Kjo në mënyrë që të gjithë nxënësit të pajisen në kohë.

“Njoftojmë të gjithë librarët nga të gjitha komunat e Republikës së Kosovës se shtëpia botuese ‘Dukagjini’ ka filluar punën me furnizimet me tekste shkollore. Shtëpia botuese ‘Dukagjini’ ka përgatitur gjithë sasinë e nevojshme të teksteve shkollore për secilën lëndë e klasë, në mënyrë që të gjithë nxënësit të pajisen në kohë”, thuhet në njoftimin e tyre.Anëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

UNI – Universum International College ka hapur afatin për provim pranues në drejtimet Fizioterapi, Teknik Dentar dhe Estetikë & Higjienë…

Të tjera