Lajme

Serbët fillojnë të mblidhen pas thirrjes me alarm

Autori: Gazeta inFokus 18:35 | 31 July 2022

Serbët kanë lëshuar alarmin e njohur si ‘usbuna’, i cili shërben për grumbullimin e serbëve të veriut.

Ky alarm vije sot, më 31 korrik, para 1 gushtit, kohës kur pritet të hyjë në fuqi vendimi i qeverisë për ndërrimin e targave serbe me ato RKS, si dhe reciprocitetit për letërnjoftimet serbe.

Serbët kanë filluar të mblidhen pas kësaj thirrje me alarm.

Të tjera