Auto&Tech

Routeri më fantastik për wireless (Video)

Autori: Gazeta inFokus 16:29 | 12 May 2017

Kompania e famshme e ruterave, Linksys e ka zbuluar ruterin më të mirë për wireless.

EA9300 wireless A quhet ruteri që ofron shpejtësi prej 750 Mbps në bandën 2.4 Ghz dhe 1,625 Mbps në bandën 5 Ghz.

Router ka një procesor katër bërthamësh 1.8 Ghz, 512MB RAM dhe 256MB memorje të brendshme.

Etiketa:
Ofertë marramendëse nga Sharr Travel, me 75 euro vizitoni Vlorën, Tiranën e Beratin

Të tjera