Lajme

Rekomandohet që Sunny Hill-it përsëri t’i ndërrohet lokacioni

Autori: Gazeta inFokus 19:55 | 01 August 2022

Grupi “Qytetarët aktivë” në Facebook kanë bërë të ditur se është protokolluar kërkesa e Institutit të Kosovës për Mbrojtjen e Natyrës që Festivali “Sunny Hill” mos të mbahet në Gërmi.

Si arsye për këtë është përmendur dëmtimi i natyrës, biodiversitet dhe faunës në Peisazhin e Mbrojtur të Gërmisë.

Ky është postimi i plotë në Facebook:

Të tjera