Fun & Video

Postierët e kompanive për dërgesa të shpejta, së bashku në një vallëzim të çuditshëm (Video)

Autori: Gazeta inFokus 16:46 | 12 May 2017

Punonjësit e kompanive FedEx dhe UPS, të njohura për dërgesat e shpejta nëpër tërë botën, janë bashkuar për një vallëzim që po konsiderohet shumë i çuditshëm.

Gjithçka ndodhë në një magazinë, kur njërit i rrëzohet kutia nga anëtari i postës rivale, por ata nuk përleshen, transmeton Telegrafi.

Me nga katër punonjës në të dy anët, nisin të tregojnë lëvizjet e tyre të vallëzimit, derisa në fund dërgesën e merr dikush tjetër.

“Tash po e kuptoj pse shumë gjëra më vijnë të dëmtuara, mallrat e porositura duket se më parë kalojnë nëpër grupe vallëzimi”, është një koment lidhur me rastin.

Pos shpërndarjen në rrjetet sociale, ky filmim nuk është lansuar zyrtarisht nga ndonjëra prej kompanive.

Artmotion platforma më e pasur sportive në shqiptari

Të tjera