Fun & Video

PËRZIERJA QË SHFAROS INSEKTET NËPËR SHTËPI

Autori: Gazeta inFokus 15:59 | 16 May 2017

Kur afrohen muajt e verës insektet gëlojnë në çdo shtëpi, edhe nëse bëjmë gjithçka për t’i mbajtur sa më larg.

Ka shumë metoda që i eliminojnë ato, sidomos ato natyralet, por kjo është metoda më e mirë me të cilën nuk do të shpenzoni shumë të holla, për shkak se përbërësit janë lehtësisht të përballueshëm si çmim dhe mbi të gjitha garantojnë rezultatin.

Përbërësit:
1 gotë zbardhues
1 gotë uthull
1 gotë të vogël raki

Përgatitja:
Merrni një gotë zbardhues dhe bashkoheni me një gotë uthull dhe 1 gotë raki. Vendosni të gjithë përbërësit në një shishe spraj dhe tundeni mire që të krijohet një përzierje homogjene. Spërkatni cepat e shtëpisë dhe vendet ku mendoni se kanë bërë fole me këtë përzierje dhe shfarosni të gjithë insektet që keni rreth e rrotull nëpër shtëpi.

Etiketa:
Agon Gashi në mesin e 100 Liderëve të Rinj Global: Përzgjedhet në gjeneratën e vitit 2023 nga Forumin Ekonomik Botëror…

Të tjera