Lajme

Për shkak të festave, pagat e sektorit publik do të ekzekutohen për kaq ditë më herët

Autori: Gazeta inFokus 09:13 | 27 December 2021

Ministria e Financave dhe Transfereve, ka njoftuar gjithë punëtorët e sektorit publik që ekzekutimi i pagesave për ta do të bëhet tri ditë me herët se festat e fundvitit.

“Njoftohen punonjesit të sektorit publik se pagat do t’i mund ti marrin deri në tri ditë më herët për shkak të festave”, thuhet në njoftim.

Ndryshe, punëtorë e sektorit publik vazhdimisht muajve të fundit kanë kërkuar rritje të pagave, por kërkesa e tyre nuk ka gjet mbështetje nga Qeveria Kurti.

Të tjera