Lifestyle

Njerëzit, trupat e të cilëve kanë diçka të rrallë si shiu në Sahara (FOTO)

Autori: Gazeta inFokus 14:19 | 25 July 2022

Ashtu si flokët e borës, nuk ka dy njerëz që janë saktësisht të njëjtë. Madje edhe binjakët identikë mund të ndryshojnë, sipas shkencëtarëve.

“Bright Side” ka publikuar disa fotografi të njerëzve të zakonshëm, por që kanë diçka të jashtëzakonshme në trupin e tyre. E pikërisht ky detaj i bën ata të duken dhe të ndihen paksa të veçantë.

Këto persona dëshmojnë se çdo njeri është kryevepër e natyrës dhe shfaqin me krenari tiparet e tyre unike. Kanë qenë vetë ata që kanë ndarë me përdoruesit e internetit foto ku tregojnë këto veçori.

Për më shumë shikoni imazhet e mëposhtme:

‘Jam djalë i gjatë dhe i dobët, por kam këmbë të shkurtra dhe të gjera. Nuk është aq e lehtë të gjesh këpucë”.

Të tjera