Fun & Video

Ndikimi i Coca Colës në dhëmbët tuaj (Video)

Autori: Gazeta inFokus 17:08 | 26 April 2017

Përdorimi i vazhdueshëm i Coca Colës e dëmton rëndë dhëmbin tuaj.

Një eksperiment në lidhje me Coca Cola dhe dhëmbët është bërë në këtë mënyrë:

Dhëmbi i pastër është vendosur brenda shishes së Coca Colës dhe është lënë për një javë. Pas tre ditësh i lënë në shishe, dhëmbi zverdhet shumë. Pas një jave, dhëmbi bëhet plotësisht i zi dhe i neveritshëm.

Ndryshimi i ngjyrës është i pabesueshëm, si dhe pjesë të dhëmbit hiqen, për shkak të dobësisë së tepërt që fitojnë.

Sa jeni në gjendje t’i përballoni kësaj pije, në mënyrë që t’i ruani dhëmbët tuaj?

Shikoni videon më poshtë për t’u informuar më shumë.

Të tjera