Ndërkombëtarët arrijnë në Prishtinë, pritet të takohen me kryeministrin Kurti

Sapo ka arritur në Kosovë delegacioni i Përfaqësuesit Special të Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak me këshiltarët për politikë të jashtme dhe siguri të kancelarit të Gjermanisë, Olaf Scholz, Jens Plotner, Emmanuel Bonnesë që shërben si këshilltar i presidentit francez, Emmanuel Macron, si dhe Franceso Maria Talo, i cili është këshilltar i kryeministres … Continue reading Ndërkombëtarët arrijnë në Prishtinë, pritet të takohen me kryeministrin Kurti