Ministria e Nagavcit mundohet “ta fshehë” që po thyen ligjin, nuk ka asnjë të punësuar me aftësi të kufizuar

Ministria e Arsimit Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit në krye me Arbërie Nagavcin, po mundohet të fshehë që në këtë dikaster nuk ka asnjë të punësuar me aftësi të kufizuar. Gazeta Infokus ka gati  një muaj që është munduar të marrë të dhënat për numrin e të punësuarve, mirëpo duke qenë se nuk është asnjë, kjo … Continue reading Ministria e Nagavcit mundohet “ta fshehë” që po thyen ligjin, nuk ka asnjë të punësuar me aftësi të kufizuar