Fun & Video

Macja mbanë në putra nëntë zare dhe letrat e lojës (Video)

Autori: Gazeta inFokus 18:39 | 01 May 2017

Në Kinë është filmuar një mace, të cilës i vendosin nëntë zare në putër dhe ajo i mbanë e qetë.

Kjo nuk është e vetmja gjë që mund të bëjë gjallesa, pasi në anën tjetër i ka të hapura letra e lojës, transmeton Telegrafi.

“E vetmja mace e dëgjueshme, që nuk sjellët me agresivitet dhe qëndron e qetë”, është një koment lidhur me rastin.

Për macen që duket e përgjumur, disa kanë menduar se është lodër dhe jo gjallesë, por ajo shihet duke marrë frymë ngadalë.

Etiketa:
Gazetaria Digjitale – Profesioni i së ardhmës

Të tjera