Lajme

Lista e plotë e të zgjedhurve në 26 komuna nga zgjedhjet e brendshme në Vetëvendosje

Autori: Gazeta inFokus 22:23 | 26 September 2022

Të dielën përmes parimit një anëtar-një votë anëtarët e Lëvizjes Vetëvendosje, zgjodhën kryetarin e LVV-së, GVV-së dhe RVV-së, në nivel të tretë.

Po ashtu në 26 qendra ata votuan edhe për organet e njëjta për nivelin e dytë organizativ, atë të qendrave.

“Strukturat e reja të dala nga këto zgjedhje përfaqësojnë gjerësinë e Lëvizjes tonë, drejtimin e saj progresist dhe fuqinë organizative si subjekti më i madh politik në vend”, thuhet në njoftimin e LVV-së.

Të tjera