Lifestyle

Lindi binjakë por ia fali motrës!

Autori: Gazeta inFokus 14:24 | 24 May 2017

Pas nëntë aborteve, trajtimeve të dështuara të pjellorisë dhe fekondimit in vitro, 33-vjeçarja Omaha nga Nebraska, nuk mendonte se amësia ishte një ndër gjërat që ajo do të arrijë.

Mjekët sugjeruan se një zëvendësues mund të jetë opsioni më i mirë, por Kayser tha se nuk e dinte nëse ajo “mund të merret emocionalisht me një grua tjetër që është në gjendje ta mbajë fëmijën tim”.

Por ndjenjat e saj ndryshuan kur ajo grua tjetër doli të ishte motra e saj më e vjetër, Lisa Auten, 35 vjeç.

Auten ofroi të jetë zëvendësues në një mënyrë gjysmë serioze.

-Advertisement-

Kayser elaboroj me një të qeshur: “Ajo përpiqet të bëjë një shaka nga çdo gjë dhe ajo tha:” Unë do të të huazoj mitër time, “Nuk mund ta mbaj në mend saktë se si e formuloi atë.”

Kayser mori ofertën e Autenit dhe kishte dy embrione të implikuara në motrën e saj. Auten mbajti fëmijët dhe lindi dy javë më parë dy binjakë Ashlynn dhe Tierney.

Para se të bëhej zëvendësuese e motrës së saj, Auten nuk kishte qenë kurrë e martuar apo shtatzënë. Megjithëse ajo pëlqente të ishte shtatzënë, sipas saj, ajo nuk ka dëshirë të jetë prind vetë.

“Unë kam një lidhje me ta, pasi ata janë nipat e mi. Unë mendoj se kjo është një frikë e zëvendësimit.”, tha Auten për KETV.

Megjithëse Kayser është mami biologjik, Auten është renditur si nënë në çertifikatën e lindjes, në përputhje me ligjin e Nebraskës.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Etiketa:
Prince Caffe zgjeron shtrirjen në rajon, arrin marrëveshje bashkëpunimi me zinxhirin kroat Plodine

Të tjera