Lajme

Kurti takohet me Drejtorin e Agjencisë kundër Korrupsionit

Autori: Gazeta inFokus 21:45 | 06 September 2022

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, takoi Drejtorin e Agjencisë kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj.

Në takim u diskutua rëndësia e ligjeve të miratuara për Agjencinë dhe Deklarimin e Pasurisë, ku u nënvizua obligimi i Agjencisë për të bërë shqyrtimin e legjislacionit për indikatorë kundër korrupsionit.

Kjo do të ndikojë në vlerësim të kornizës ligjore në kuptim të luftimit të korrupsionit.

Po ashtu, gjatë takimit, kryeministri Kurti potencoi nisjen e hartimit të Strategjisë kundër Korrupsionit nga Zyra e Kryeministrit dhe vlerësoi bashkëpunimin e Agjencisë në këtë drejtim.

Të tjera