Lifestyle

Kjo shenjë pret ndryshime të mëdha në vitin 2022

Autori: Gazeta inFokus 12:52 | 20 January 2022

Me fillimin e vitit vijnë edhe parashikime të ndryshme sa i përket horoskopit dhe për secilën nga 12 shenjat pritet të sjellë diçka ndryshe. Për vitin 2022 bie në sy një shenjë pasi priten transformime dhe ndryshime të mëdha.

Akrepi dhe të lindurit në këtë shenjë këshillohen nga astrologët për vitin në vazhdim që të heqin qafe atë që i pengon të përparojnë, qoftë ajo diçka fizike apo metaforike.

Ndoshta këto janë gjëra të vjetra që të bëjnë më shumë kaos sesa të mira, dhe ndoshta disa veprime dhe përvoja që të bënin dikur, dhe tani je një person tjetër.

-Advertisement-

Kjo është e rëndësishme në kontekstin e nyjës hënore jugore, e cila kalon nëpër një shenjë të rëndësishme midis 18 janarit të këtij viti dhe 17 korrikut të vitit të ardhshëm.

Për të pranuar ndryshimet që ju presin dhe për të arritur ekuilibrin, ajo pjesë juaj e vjetër duhet të largohet. Ju mund të tundoheni të tërhiqeni në fshikëz tuaj për të parandaluar ndryshimin, por do ta keni të vështirë ta bëni këtë për arsye të tjera.

Jupiteri ndodhet në Peshk deri më 10 maj dhe do të jetë sërish nga 28 tetori deri më 20 dhjetor, dhe kjo është shtëpia juaj e pestë e krijimtarisë, pasionit, dramës dhe vëmendjes. Pra, prisni të jeni në qendër të vëmendjes në punë, mendoni për projektet artistike që keni lënë për të ardhmen, por edhe përgatituni për romancë. Dhe koha e duhur për zakone të reja, të shëndetshme është periudha nga 19 maji – 28 tetor, kur Jupteri vjen në shtëpinë tuaj të gjashtë të shëndetit

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Prince Caffe pjesëmarrës në panairin “Gulfood Fair 2024” në Dubai

Të tjera