Këto janë karakteristikat e propozimit evropian për të cilin takohen sot Kurti e Vuçiq

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, më 13 shkurt në Kuvend lexoi “disa karakteristika” të versionit të parë të propozimit evropian për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Këto karakteristika, sipas Kurtit, janë: 1. Propozimi bazohet në modelin e marrëveshjes gjermano-gjermane të vitit 1972 dhe të shumë modeleve të tjera të njohjeve de-facto të shtetësisë … Continue reading Këto janë karakteristikat e propozimit evropian për të cilin takohen sot Kurti e Vuçiq