Lifestyle

Këto ishin temat më të kërkuara në Wikipedia këtë vit

Autori: Gazeta inFokus 11:07 | 07 December 2023

Njerëzit në mbarë botën kanë shumë pyetje. Dhe kur kërkojnë përgjigje, i drejtohen Wkipedia-s. Wikipedia në anglisht mori mbi 84 miliardë shikime vetëm këtë vit, sipas të dhënave nga Fondacioni Wikimedia.

Artikulli më i popullarizuar në 2023 kishte të bënte me “ChatGPT”, që numëron 50 milionë shikime.

Artikulli i dytë më i lexuar në Wikipedia në 2023 ishte lista vjetore e vdekjeve, e cila sheh trafik të lartë vit pas viti.

-Advertisement-

Këtu janë 25 artikujt më të mirë të këtij viti në Wikipedia:

ChatGPT : 49,490,406 shikime

Vdekjet në 2023 : 42,666,860 shikime

Kupa Botërore e Kriketit 2023 : 38,171,653 shikime

Premier League indiane : 32,012,810 shikime

Oppenheimer (film) : 28,348,248 shikime

Kupa e Botës në Kriket : 25,961,417 shikime

J. Robert Oppenheimer : 25,672,469 shikime

Jaëan (film) : 21,791,126 shikime

2023 Premier League indiane : 20,694,974 shikime

Pathaan (film) : 19,932,509 shikime

The Last of Us (seriali televiziv) : 19,791,789 shikime

Taylor Swift : 19,418,385: shikime

Barbie (film) : 18,051,077 shikime

Cristiano Ronaldo : 17,492,537 shikime

Lionel Messi : 16,623,630 shikime

Premier League : 16,604,669 shikime

Matthew Perry : 16,454,666 shikime

Shtetet e Bashkuara : 16,240,461 shikime

Elon Musk : 14,370,395 shikime

Avatari: Rruga e Ujit : 14,303,116 shikime

Indi : 13,850,178 shikime

Lisa Marie Presley : 13,764,007 shikime

Guardians of the Galaxy Vol. 3 : 13,392,917 shikime

Pushtimi rus i Ukrainës : 12,798,866 shikime

Andrew Tate : 12,728,616 shikime

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Etiketa:
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Të tjera