Lifestyle

Keni kujdes! Këto janë dy trajtat e fshehta të psikopatëve

Autori: Gazeta inFokus 14:32 | 12 May 2017

Sado që mund të dëshironi ta besoni se asnjëherë nuk e keni takuar një psikopat, duhet të keni parasysh se ata rrallëherë vërehen sepse dinë të “aktrojnë” shumë mirë.

Në fakt, ekspertët besojnë se 1 në 100 njerëz janë psikopat në popullsinë totale.

Por, si mund ta vëreni një psikopat?

Psikopatët janë sharmant

Një ndër arsyet pse psikopatët janë të vështirë për t’u identifikuar është sepse lënë përshtypje të mirët ë parë. Kjo për shkak se janë ekspertë në mashtrimin e njerëzve. Ata kanë aftësinë ta mashtrojnë secilin person që duan, të ndërtojnë shoqëri të mirë etj., por përgjatë kohës ju do ta njihni edhe anën e errët të tyre.

Janë manipulues

Psikopatët e shohin manipulimin si lojë. Ata kënaqen duke e përdorur atë si mjet për të marrë çfarëdo që duan nga tjerët. Ata testojnë kufij dhe limite për të parë sa larg mund të shkojnë, ndërsa nuk ua ndien t’i lëndojnë tjerët.

Etiketa:
42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera