Fun & Video

Hilaria Baldwin propozon këtë set ushtrimesh asana për fund të javës: relaks dhe energjia (Video)

Autori: Gazeta inFokus 22:11 | 13 May 2017

Joga e mbrëmjes për qetësim…

Nuk ka as shëndet, as rezultate të mira të fitnesit nëse nuk çlirohemi rregullisht nga stresi, thotë Hilaria Baldwin, transmeton Telegrafi.

Ja disa sete asana të thjeshta të cilat patjetër i praktikon në fund të javës gruaja e Alec Baldwinit, shumë e njohur nëpër rrjete sociale falë ushtrimeve elastike që i bën ajo.

Kjo joga sjell qetësim dhe çlirim të energjisë së re, e cila do të na jetë e nevojshme për të hënën!

Intervistë me Prof. Dr. Vasil Iliev – Prolapsi i organeve gjenitale tek gratë

Të tjera