Fun & Video

Gjeti një gur të zi në park dhe e mori pa e ditur se do t’i ndryshonte jetën

Autori: Gazeta inFokus 11:12 | 14 May 2017

Victoria Brodski, 25 vjeç nga Tulsa, Oklahoma, kohët e fundit vizitoi kraterin e diamanteve State Park në Shtetet e Bashkuara: i vetmi vend ku të gjithë kanë mundësi të gjejnë një gur të çmuar.

Victoria erdhi në park dhe papritur mori në dorë diamantin pa e kuptuar se ishte i tillë, pasi në fillim kishte menduar se ishte gur i zakonshëm.

Por, kur e analizuan gurin, ata zbuluan se ishte një diamant 2.65 karat, vlera e të cilit është shumë e lartë.

Edhe pse të tjerët kanë gjetur gurë të çmuar të ndryshëm në park, ky është ndër gurët më të rëndësishëm për vlerën e tij dhe peshën.

Mitrev me letër drejtuar Komitetit të Helsinkit: Ka një sulm të organizuar kundër meje

Të tjera