Fun & Video

Familja amerikane adopton shtatë fëmijë, që janë motra dhe vëllezër (Foto)

Autori: Gazeta inFokus 15:31 | 14 May 2017

Jessaka dhe Josh Clark nga Georgia e Shteteve të Bashkuara, që e kishin vetëm një fëmijë të vogël, i kanë adoptuar edhe shtatë të tjerë që kishin mbetur pa prindër.

Meqenëse nuk donin të ndaheshin sepse ishin vëllezër dhe motra, askush nuk donte të merrte një numër kaq të madh të fëmijëve, transmeton Telegrafi.

Prej tre u bënë dhjetë anëtarë të familjes

“Kemi dëshirë që të jemi shumë anëtarë, por shtëpia jonë ishte shumë e vogël. Pas katër vitesh që e rregulluam si duhet, më në fund e realizuam ëndrrën”, ka thënë kryefamiljarja Jessaka.

Atyre iu është dashur që të kenë më shumë hapësirë, meqë fëmijët janë duke u rritur dhe duhet të kenë kushte normale banimi.

Së bashku me shtatë fëmijët që janë vëllezër dhe motra

“E kishin vetëm një fëmijë, tani menjëherë jemi bërë dhjetë dhe së bashku do të jetojmë të lumtur”, ka thënë po ashtu nëna, të cilës i kanë ndihmuar materialisht për të kryer këtë veprim.

Ajka e ajkave e super javës sportive në Artmotion me El Clasico

Të tjera