Fokus

“Është dita e gëzimit më të madh në jetë për mua” Fatmir Sejdiu shpalos detaje nga shpallja e pavarësisë sot 16 vite

Autori: Gazeta inFokus 19:49 | 17 February 2024

 Në Podcast me Shkelzen Dakaj, presidenti Fatmir Sejdiu ka thënë që shpallja e pavarësisë së Kosovës ka qenë dita më e lumtur e jetës së tij.

Ai e ka përshkruar se si ka qenë të ishte në krye të shtetit në ditën më të madhe dhe përjetimin më të madh të shpalljes shtet të Kosovës.

“Është dita e gëzimit tim më të madh në jetë dhe besoj e të gjithë të gjallëve dhe atyre që e kanë përjetuar atë ditë për shkak se konsiderohet dhe është realisht kurorëzim i sakrificave të popullit për dekada të tëra për të mbrri për të qenë të lirë”, ka thënë ai.

-Advertisement-

Ndiqni intervisën e plotë më poshtë për të dëgjuar detaje ta pathëna më parë nga dita e pavarësisë:

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI

Të tjera