Fun & Video

E mahnitshme çfarë arrin të bëjë ky artist me gozhda (Video)

Autori: Gazeta inFokus 20:47 | 14 May 2017
Veçantia e një artisti është tek aftësia e tij për të qenë ndryshe nga të tjerët.

Syed Umair është artist i cili ka krijuar një lloj të veçantë arti. Gozhdat dhe penjtë e zinj janë specialiteti i tij, ndërkaq fokusi i tij janë portretet.

Shikojeni më se si ka arritur të bëjë një portret të mrekullueshëm të një burri në mur.

Etiketa:
42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera