Lajme

Dështon raportimi i ministres Rozeta Hajdari

Autori: Gazeta inFokus 10:48 | 01 June 2021

Në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot ishte paraparë të raportoj ministrja e Ministrisë së Industrisë̈, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë̈, Rozeta Hajdari për planin e vitit 2021, por me kërkesë të saj ky raportim është shtyrë për një mbledhje tjetër.

Kryetari i këtij Komisionit me kërkesë të Ministres kjo pikë e rendit të ditës shtyhet për javën tjetër. “Ka arsye për këtë kërkesë”, tha ai.

Komisioni në kuadër të rendit të ditës po shqyrton raportin vjetor të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit – ARRU për vitin 2020.

Të tjera