Fun & Video

Burri me 13 gra,të gjitha mbetën shtatzënë të njëjtën kohë (Foto)

Autori: Gazeta inFokus 09:18 | 15 May 2017

Ky njeri është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjithë mbetën shtatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj!

Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtura që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur! Të gjitha gratë ishin jashtëzakonisht të lumtura për shtatzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëri-tjetrin mjaft mirë

Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrës dhe gjithashtu kujdeset për mirëqenien e njëra-tjetrës. Kjo është krejtësisht ligjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i kishte lënë të gjitha bashkëshortet e tij shtatzënë menjëherë.

Ai me siguri ka thyer rekord të ri botëror!

Kjo u bë hit vitin e kaluar në të gjitha mediat ndërkombëtare, lidhur me  këtë sot nuk ka diçka të re.

Përtej ZBRITJEVE në Viva Fresh Store!

Të tjera