Fun & Video

Braktisi qenin e sëmurë, i ndalohet përgjithmonë të mbajë kafshë (Foto)

Autori: Gazeta inFokus 15:16 | 14 May 2017

Paul James nga Caerphilly në South Wales i është ndaluar përgjithmonë të mbajë kafshë, pasi kishte bërë një veprim të ndaluar dhe të ulët ndaj qenit të tij.

Në vend se ta dërgonte te veterineri qenin e sëmurë, James e ka mbështjellë kafshën me tapetin e vjetër dhe e ka hedhur në mbeturina, transmeton Telegrafi.

Shpëtohet qeni që u braktis i mbështjellë në tapet

Kalimtarët që e kanë dëgjuar kafshën duke lëshuar zëra e kanë nxjerrë nga aty për t’i ofruar ndihmë.

Pasi është zbuluar se James e ka braktisur në këtë formë qenin, ai është gjtur  fajtor për shkaktim të panevojshëm të mundimeve si dhe tre vepra tjera penale.

Gjykata e ka dënuar me 18 muaj burg, një vit liri me kusht, gjobë prej rreth 600 euro dhe ndalesën e mbajtjes së kafshëve.

Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Të tjera