Lajme

ATK ka një kërkesë për kompanitë e sigurimit

Autori: Gazeta inFokus 09:41 | 09 October 2019

Ilir Murtezaj, Drejtor i përgjithshëm i ATK-së ka pritur në takim Drejtorin Ekzekutiv të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku.

Qëllimi i këtij takimi ishte implementimi i Ligjit për Tatimin e Korporatave, i cili ka hyrë në fuqi në muajin Gusht të këtij viti.

Në takim Mazreku u njoftua nga drejtori i ATK-së, Ilir Murtezaj se sipas këtij ligji kompanitë e sigurimit, nga data 5 gusht 2019 e tutje do të deklarojnë dhe paguajnë tatim si çdo person tjetër juridik.

Të tjera