Lifestyle

Amviset me kaq fëmijë janë më të lumturat

Autori: Gazeta inFokus 14:19 | 16 May 2017

Sipas një anketimi të kryer së fundmi, aq më shumë që nënat kanë fëmijë duke u sjellë vërdallë në shtëpi, aq më të lumtura do të jenë.

Anketimi është i pari i llojit të vet, ndërsa ekspertët kanë monitoruar jetët e 558 amvisave dhe nënave që punojnë nga shtëpia.

Ekspertët kanë zbuluar se nënat me katër apo më shumë fëmijë e kanë konsideruar veten si “shumë” apo “tejet” të lumtura.

Një shtëpi e mbushur me fëmijë mund të jetë paksa e frikshme për ju, por siç shkruajnë liderët e këtij anketimi, menaxhimi i katër apo më shumë fëmijëve sjellë vetëm kënaqësi dhe gëzim.

Etiketa:
Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Të tjera