Rozë

“A je gjarpër a s’je”, Mbresa përplaset me Stresin

Autori: Gazeta inFokus 22:56 | 30 January 2023

Pavarësisht që në fillim kishin raporte të mira, tani duket se ato nuk ekzistojnë më.

Gjatë javës ka pasur disa përplasje mes dy banorëve, Stresit dhe Mbresës.

Epiteti i “gjarpërit” ka qenë një ndër pjesët të cilën ata dy e diskutuan me njëri-tjetrin.

“A je gjarpër a s’je”, ka qenë pyetja e Mbresës, drejtuar Stresit.

Përtej ZBRITJEVE në Viva Fresh Store!

Të tjera