Lifestyle

A është puthja e zjarrtë shenjë e tradhtisë?

Autori: Gazeta inFokus 07:08 | 19 November 2018

A janë meshkujt dhe femrat vërtet kaq të ndryshëm? A duken ndryshe në mashtrim? Organizata Relate kreu një sondazh që përfshin më shumë se 5.000 gra dhe burra, të cilët kishin për detyrë t’i përgjigjeshin një sërë çështje të mashtrimit emocional.

Është interesante se ka dallime në mënyrën se si burrat dhe gratë përjetojnë mashtrimet, transmeton KosovaPress. Sipas statistikave, një nga pesë burrat nuk konsideron se një puthje e pasionuar është shenjë e tradhtisë, ndërsa deri 91 për qind e grave pretendojnë ndryshe.

Kur bëhet fjalë për dërgimin e mesazheve seksuale me përmbajtje eksplicite nëpërmjet telefonave celularë ose kompjuterëve, situata është disi e ndryshme. Nëntë nga dhjetë gra dhe tetë nga dhjetë burra thonë se shkëmbimi i mesazheve seksualisht të qarta janë shenjë e tradhtisë.

-Advertisement-

Njëzet për qind e grave thanë se do ta konsideronin të pabesueshme nëse partneri i tyre i shikon vetëm filmat pornografikë, në krahasim me një të dhjetën e burrave që nuk e konsiderojnë atë një mashtrim.

Tradhtia sigurisht se është njëri nga problemet më të mëdha në marrëdhënie dhe është e vështirë ta falësh.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Prince Caffe zgjeron shtrirjen në rajon, arrin marrëveshje bashkëpunimi me zinxhirin kroat Plodine

Të tjera