Lifestyle

6 ëndrrat më të zakonshme të dashurisë dhe interpretimi i tyre

Autori: Gazeta inFokus 14:28 | 10 September 2021

Nëse jeni zgjuar ndonjëherë i hutuar sepse ëndrrat tuaja ishin plot me skena atmosferike të seksit me ju si protagonistin kryesor, nuk jeni vetëm. Ëndrrat seksuale janë një pjesë normale e jetës. Në fakt, është relativisht e sigurt të thuhet se të gjithë i kemi në një moment, disa më shumë se të tjerët.

Por, cili është kuptimi i ëndrrave seksuale?

Lexoni më poshtë ëndrrat më të zakonshme seksuale dhe çfarë mund të nënkuptojnë ato:

1.Seks me një të huaj ose një mik të mirë

Mund të nënkuptojë që epshi juaj është i lartë dhe nuk i keni përmbushur nevojat tuaja.

2.Ëndrrat seksuale të përsëritura me një ish

Varësisht nga sa shpesh i keni këto ëndrra dhe sa kohë jeni ndarë nga ish-i juaj, ato mund të nënkuptojnë asgjë nga mos mësimi me një partner të ri deri tek një pikëllim i pazgjidhur për një ish.

3.Ëndrrat seksuale me sadomasokizëm

“Kjo ëndërr mund të nënkuptojë që keni pasur një nënë ose baba autoritar dhe jeni njohur me idenë e lidhjes dhe tejkalimit të saj përmes një objekti erotik (personi)”, shpjegon psikoterapisti i marrëdhënieve Dr. Fran Walfish. Interpretime të tjera të mundshme përfshijnë dëshirën për të kontrolluar ose dëshirën që të tjerët të marrin iniciativën.

4.Seksi oral

Kjo ëndërr mund të nënkuptojë që ju jeni rritur me mesazhe direkte ose të fshehta se seksi oral është i neveritshëm dhe i padëshiruar, por fshehurazi ju e dëshironi atë.

5.Seks me një nxënës ose mësues

Kjo ëndërr mund të jetë treguese e një personi i cili, për shembull, kishte një baba simpatik, narcist, i cili nuk i kushtoi vëmendjen e merituar. Ndjenja e dashurisë totale fantazohet nga një personalitet.

6.Ëndrrat seksuale që përfshijnë fjalë “të pista”

Kjo ëndërr, thotë Ëalfish, mund të nënkuptojë që një person i ndrojtur dëshiron të lirohet dhe të lirohet. Ai në mënyrë të pandërgjegjshme mund të dëshirojë të jetë i lirë nga kufizimet e veta dhe shqetësimet për mënyrën sesi e shohin të tjerët.

Etiketa:

Të tjera