Lifestyle

3 gjëra që mund të prishin marrëdhënien tuaj në distancë

Autori: Gazeta inFokus 15:35 | 13 November 2021

Qindra telefonata, biseda të gjata e të pafundme në WhatsApp, miliarda kujtime dhe përqafime virtuale. Kështu duket për shumë njerëz një marrëdhënie në distancë. Pavarësisht se sa romantike mund t’ju duket, është pak e vështirë.

Megjithatë, shumica prej nesh përfundojnë duke bërë disa gabime, me dashje ose pa dashje, që mund të pengojnë marrëdhënien tuaj në distancë. Mëso më poshtë rreth tyre:

Përleshje të vazhdueshme

Ndërsa disa grindje mund të duken të lezetshme për partnerin tuaj, por nëse janë të shpeshta bëhen të shëmtuara dhe duhet të ndaloni. Kjo jo vetëm që ju lë një përshtypje të keqe, por gjithashtu mund të shkaktojë përfundimin e marrëdhënies.

Mbi-posedim

Është mirë të kujdeseni për partnerin tuaj dhe të jeni pak posesiv, por nëse e teproni është irrituese. Jepini partnerit tuaj kohën dhe hapësirën e tij/saj. Mos vendosni roje në aktivitetet e tij ose të saj. Meqenëse jeni në një lidhje duhet të tregoni besim, sepse, pa të, marrëdhënia juaj është njësoj si një enë boshe.

Gënjeshtrat dhe qëndrimi “nuk më intereson”

Gënjeshtrat janë shkatërruesi më i madh i çdo marrëdhënieje. Nuk ka rëndësi nëse është një gënjeshtër e vogël e bërë vetëm për të gjetur kohë për të takuar miqtë tuaj apo një e madhe. Gjërat patjetër do të bëhen të shëmtuara. Ruani transparencën në marrëdhënien tuaj. Jini të qartë për qëllimet dhe veprimet tuaja. Së fundi, mos tregoni kurrë qëndrimin ‘nuk më intereson’. Kjo nuk është as e lezetshme dhe as nuk do t’ju sjellë një marrëdhënie të lumtur. Është një reflektim që tregon se sa të shqetësuar jeni për partnerin tuaj.

Të tjera