Sport

⚽️Ky do të ishte kabineti qeveritar me sportistët në krye!

Autori: Gazeta inFokus 13:17 | 17 May 2017

Trajneri i mirënjohur i futbollit, Agron Selmani, është tallur keq në një postim të tij, sidomos pas asaj që po ndodhë në skenën politike të vendit.

Një tallje interesante e tij të cilën më së miri mund ta lexoni më poshtë pa asnjë ndërhyrje tonë se çfarë ka shkruar ai dhe si e ka projektuar kabinetin qeveritarë me sportistë!

“Aktuale:

“Si Kefser si Qefser, njësoj !”…me te bashkuar, si asnjëherë me pare, kjo është oferta jone :

President Fadil Vokrri

Keshilltar i pare i presidentit : Skënder Selmani

Kryetar Kuvendi Nexhmedin Bunjaku

Kryeministër Bylbyl Sokoli
Zedhenes i qeveris Kushtrim Krasnici
Ministrat
Ajet Shosholli Zëvendëskryeministër i parë
Albert Bunjaku Zëvendëskryeministër
Gani Sejdiu Zëvendëskryeministër
Afrim toverlani Zëvendëskryeministër
Arsim Plepolli Ministër i Punëve të Jashtme
Arsim Thaqi Ministër i Kulturës
Arbnor Morina Ministër i Financave
Genc Nuza Minister i Drejtësisë
Ismet Munishi Ministër i Punëve të Brendshme
Fetah Veliu Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë
Muharrem sahiti Ministër i Infrastrukturës
Behadin Gjinali Minister i Integrimeve Evropiane
Fadil Rama Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
Agim Hasani Ministre e Tregtisë dhe e Industrisë
Tahir Batatina Ministër i Forcës së Sigurisë së Kosovës
Fidaim Hagjiu Ministër i Kthimit dhe i Komuniteteve
Aferdita Fazliu Ministër i Administrimit dhe Pushtetit Lokal
Ervin Meqikukiqi Ministër i Shëndetësisë
Ramiz Dervishi Ministër i Punës dhe i Mirëqenies Sociale
Veton Çitaku Ministër i Zhvillimit Ekonomik
Emin Bajrami Ministër i Administratës Publike
Rafet Prekazi Ministër i Diasporës
Valdet Shoshi Ministër pa Portofol
Musa Selimi Ministër pa Portofol

Vërejtje:
Te apostrofuarit nuk janë konsultuar paraprakisht, lista, konfigurimi dhe ristrukturimi i qeverisë nuk ka përfunduar ende…”, shkruan Selmani.

Mitrev me letër drejtuar Komitetit të Helsinkit: Ka një sulm të organizuar kundër meje

Të tjera