Lajme

Zgjatet afati i konkursit për aplikim për ushtarë të FSK-së

Autori: Gazeta inFokus 16:53 | 12 November 2021

Ministria e Mbrojtjes njofton të gjithë të rinjtë dhe të rejat e interesuara për tu bërë ushtarë të FSK-së se afati i konkursit për rekrutim vazhdohet deri më datën 22.11.2021.

Të gjithë kandidatët të cilët deri më tani kanë konkurruar, nuk kanë nevojë për rikonkurrim.

Për procedurat e aplikimit dhe përzgjedhjes, procedurat e testimit dhe kriteret, si dhe dokumentet e kërkuara për aplikim, ju lutemi të klikoni në linqe:

https://mod.rks-gov.net

https://rekrutimi.fsk-rks.org/Apply?fbclid=IwAR3-0EOW1zfVTi7q5JkiUNLsVtvxD2-9Cy1e_7cGtXrra8yveVECsDjQre8

“Kandidatet kanë të drejtë të aplikojnë deri në ditën e fundit të përmbylljes së konkursit. Për informata plotësuese, mund të kontaktoni në nr. tel. 038- 555584 2044 dhe 038- 555584 2045 nga ora 09:00 deri 15:00. Gjithashtu, Ministria e Mbrojtjes, të gjithë të rinjve dhe të rejave, pa dallim nga përkatësia e tyre etnike, iu garanton proces të drejtë dhe transparent, në zbatim të plotë të procedurave dhe kritereve ku do të zgjidhen më të mirët prej më të mirëve”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Mbrojtjes.

Të tjera