Rozë

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Autori: Gazeta inFokus 22:17 | 05 October 2021

Prej kohësh i diskutuar, “Big Brother VIP” nisi ditën e sotme (e martë, 5 tetor) dhe sigurisht që siç e do tradita, prezantuesja Arbana Osmani e hapi spektaklin duke prezantuar skenën dhe shtëpinë ku do të qëndrojnë 14 banorët VIP.

Ndiqni fotot në vijim për më shumë detaj.

Skena

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Dhoma e ndenjes

 

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Kuzhina

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Dhoma e rrëfimit

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Dhoma e gjumit

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Tualeti

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Dhomë për kujdesin ndaj vetes 

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Dhoma e dënimit (konceptuar si shtëpitë gjatë diktaturës)

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Dhoma e rrëfimit për dhomën e dënimit

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Oborri 

Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’
Zbulohet skena dhe shtëpia e ‘Big Brother VIP’

Të tjera