Lifestyle

Xhelozia nuk mund të fshihet, fotot që kanë turpëruar njerëzit

Autori: Gazeta inFokus 14:25 | 29 July 2020

Janë të rrallë ata njerëz që gëzohen për lumturinë e tjetrit. Edhe pse duket absurde, njerëzit nuk janë të kënaqur kur shohin të tjerët që janë mirë.

Madje e shohin si tmerrin e tyre, pavarësisht se gjithçka në jetë mund ta ketë arritur me punë dhe mund.

Fotot komike që do shihni më poshtë janë tregues i realitetit sot, ku mbizotëron xhelozia dhe urrejtja.

Të tjera