Lajme

Vullnetarët mblodhën 80 thasë me mbeturina nga Ujëvara e Mirushës

Autori: Gazeta inFokus 21:58 | 26 October 2020

Me iniciativën Kosova Wildlife Care në aktivitetin ta pastrojmë Mirushën u mblodhëm 80 thasë me mbeturina.

“Është shqetësuese se si investohen 384.000 mijë euro nga taksat tona për Shëtitorën qe ka shkatrruar florën dhe faunën por asnjë investim në mirëmbajtjen apo largimin e mbeturinave.

Shpresojmë ky aktivitet të jetë një vetëdije e sistemit qeverisës dhe qytetarëve të mbrojmë dhe kujdesemi për pasuritë natyrore të vendit”, thuhet në iniciativën “Qytetarët aktiv”.

E krejt në fund, falënderohen të gjithë ata që kontribuojnë në mirëmbajtjen dhe pastrimin e ambientit.

Të tjera