Fun & Video

Vret kafshën e mbrojtur në Vranosh të Ferizajt

Autori: Gazeta inFokus 09:52 | 11 January 2019

Një person nga fshati Varosh i Ferizajt, me armën e gjuetisë të cilën e posedonte leje, kishte vrarë një rrëqebull-kafshë e mbrojtur, e më pas e kishte postuar në rrjetin social facebook.

Me urdhër të prokurorit, të dyshuarit i është konfiskuar arma, si dhe leja e armës, ndërsa rasti i referohet hetimeve për procedurë të mëtutjeshme hetimore.

Në gjithë Ballkanin, ekzistojnë vetëm 35 rrëqebuj, ndërsa vetëm 5 janë në Kosovë.

Të tjera