Lajme

Vrasje për hakmarrje, Policia po e kërkon këtë person

Autori: Gazeta inFokus 13:45 | 24 January 2020

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është: Besnik ( Elez) Balaj i lindur me 29.03.1958 në fshatin Isniq-Deçan.

I pandehuri është i kërkuar për veprën penale: Vrasje nga hakmarrja

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Të tjera