Lajme

Viti i ri shkollor, Ministria e Arsimit nxjerr udhëzues për drejtoritë e arsimit

Autori: Gazeta inFokus 21:09 | 13 August 2020

MAShT po përgatitet për vitin e ri shkollor.

Ministria e Arsimit do të përgatisë disa protokolle që do të shërbejnë si udhëzues për drejtoritë e arsimit.

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj ka vazhduar takimet virutale me kryeministrin Hoti në lidhje me fillimin e mësimit.

Në këtë takim janë shpalosur tre skenarët me të cilët mund të organizohet viti i ri shkollor.

Aty është vendosur që të hartohen protokolle përmes të cilave do të sqarohet se si do të veprohet në në skenarët e paraparë.

Kësisoj në bazë të këtyre protokolleve do të përgatiten trajnime për Drejtoritë Komunale të Arsimit dhe drejtorëve të shkollave.

Të tjera